בן 9 עם אודם בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/10/2024 | 19:43 | מאת: עידו

לפני שבועיים התחיל אודם בשני העיניים בעיקר קרוב יותר לאישונים עם מעט גרד , פעם מגרד ופעם לא, רופאת ילדים נתנה לו טיפות אופטילסט לאחר שימוש של שבוע לא עזר בכלל . היום רופא עיניים ילדים אמר שמדובר באביבית ולא ידוע בדיוק ממה זה נגרם זה יכול להיות מהחלפת עונות או משהו שאלרגי אליו. נתן טיפול של lotemax לשבועיים 3 פעמים ביום ומשחה protopic 0.03 פעם ביום למשך חודשיים לפחות, האם נכון להתחיל עם טיפול זה??? מה יקרה עם לא ניקח הטיפול יכול לפגוע בו? זה יעבור לבד בלי טיפול?

רופא עיניים נתן המלצה לטיפול על סמך בדיקה שבויצע- הוא הסמכות לטפל - זה המקצוע שלו. לרוב דלקות אלרגיות לא חולפות ללא טיפול.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה