בוקר טוב לכולם-
דיון מתוך פורום טראומה והלם-קרב
אמנם אני כותבת את זה בלילה אבל בטח תקראו זאת בבוקר. אני מודה לכולם על התמיכה והתשובות וההתייחסות להודעותיי כאן,אני בהחלט במצב לא טוב ובלחץ,נראה שהכדורים הפסיקו אולי להשפיע או שמשהו אחר מאוד מפריע לי ואני בודקת ומקווה רק שיהיה טוב יותר בהמשך. קשה להחזיק מעמד במצב הזה,באמת,אבל לפחות יש לי אותכם שיודעים עלי יותר ממה שיודעים אחרים,אפילו ההורים שלי לא יודעים על הכדורים ועל מה שאני עוברת כרגע,אני שמחה שאתם מבינים. ואני גם מודה לחבר המקסים שלי בתקווה שאולי הוא יכנס לפורום הזה ויקרא את ההודעה ויבין שאמנם קשה לי אבל אני מנסה להיות חזקה ולא להישבר,הוא בטח שונא את זה שאני לא מרגישה טוב,כאילו שאני אוהבת...ואולי הוא לא מבין אותי,ופתאום הוא מתרחק ולא מגיב ולא תמיד יודע מה לומר אבל אני יודעת ומקווה שהוא חושב עלי ודואג לי ולא מתייאש ממני כמו שאני אף פעם לא התייאשתי ממנו. מקוה שיפסיקו החרדות והלחץ והחוסר שינה והסיוטים בלילה ושאחזור להרגיש טוב. שיהיה לכם יום מצויין, נוגה.
ואוו, תודה רבה לך צביקה. גרמת לי לחייך.
לדרור תמחוק בבקשה את הכתוב לא אני כתבתי זאת ולא אני כתבתי את שגיאת הכתיב שבהודעה למרות שאני מזדהה עם הכתוב עם הסתיגויות א. אני לא מרבה לאמר אני אוהב ובוודאי לא אומר זאת לאנשים / נשים שאיני מכיר מספיק ב. קשה לי להבטיח דברים ג. אני לא יודע מה מטרותיה של נוגה ולכן אני לא יכול לאמר שאתמוך בה ד. מאחר ואני לא יודע מה מטרותיה איני יכול לעזור לה בדרך כי היא הדרך לא ידועה לי ובטח לא נבחרה על ידי ה. כל הדרך - זאת פלצנות, אולי חלק מהדרך שתראה לי אבל חוץ מזה רוח התשובה נראית לי ואשמח לא לראות מתחזים הכותבים בשמי במקום להרהיב עוז בנפשם ולהביע רגשותיהם ללא כסות מעוורת צביקה צביקה
נוגה יקרה , אני מקווה שתחושי יותר טוב . טוב שאת משתתפת אותנו במה שעובר עלייך . אם הכדורים הפסיקו להשפיע . אני ממליץ לך אולי להחליף את הכדורים ולא להעלות את המינון . אני הרבה פעמים העלתי את המינון וזה לא פתח שום בעיה . בשלב מסויים הגוף מסוגל להתרגל לכדור וכמה שתעלי את המינון ההרגשה תשתפר אך לטווח קצר . כדי לנסות שיטות משלימות כגון הרפיה , מדיטציה , ביופידבק , נשימות . חיבוק גדול . באהבה אלן
אני שמח שאת איתנו ומשתפת אותנו...אני תקווה שהבאסה תחלוף ושתרגישי יותר טוב את נשמעת בחורה חזקה נחמדה ואולי גם חתיכה...שכל החיים לפניה כל הבאסה שלך זה כולה בעיה כימית שניתן לטפל ותוך שניה הכל מתהפך חבל שאת מסתירה דברים מההורים....???ולמה את חושבת שהחבר לא עוזר לך ולא עומד לצידך?? ספרי לנו ושתפי אותנו.....ציפורית לילה!!!!!