טיול באזור יער חורשים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/02/2001 | 16:07 | מאת: אלן

אתמול לא הייתי פה , יצאתי עם החברים של מועדון נט"ל לטיול בטבע ולפיקניק. היה מאוד נחמד ומרענן . נשמנו אוויר צח ואכלנו הרבה-: ) . אני ישנתי לאחר הטיול מצויין עד לשעה 10 היום בבוקר . אני שולח לכולם , יהודה ,לרוז ,לציפורנו של אשמדאי , לדניאל ,לצביקה ולדרור שבת שלום וחיבוק גדול -:)

23/02/2001 | 17:54 | מאת: adi

תספר חוויות. עדי

23/02/2001 | 19:48 | מאת: אלן

עשינו קפה עם מדורה. ראינו פריחה מרהיבה , בצבעים רב -גוניים . אני נהנתי מכל רגע כמעט. אך בשלב מסויים שמעתי את המואזין קורא לתפילה ונכנסתי להיסטריה , התחלתי להזיע , לחוש בחילה ולא יכולתי להתקדם יותר ,אך אני מעדיף לא לזכור את זה . עשינו בשר על האש והמזג אוויר היה קר ונפלא לטיול .לא היה חם מדי . חשנו די משוחררים לעומת הימים האחרים מלאי המתח והחרדה . עשיתי מדיטציה בטבע עסק מומלץ ביותר . אני חושב שזה מקום מאוד מרגיע למי שנמצא במתח . דרך -אגב כשעבדתי בתוך ארכיאולוג תמיד אהבתי את הקשר עם הארץ והטבע . אני מאוד מתגעגע אליו .

24/02/2001 | 04:15 | מאת: דניאל

התגעגענו אלייך איש. שמח שהלכת קצת להרגע. ולהרגיש לו במעט האפשרי טוב. בפעם הבאה אתה יכול לנסות לקחת אותנו איתך. רוצים קצת לחוש את ריחו של הטבע.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב