תרומת דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/12/2003 | 23:55 | מאת: יפעת

לבני אובחנה שעלת ובעקבות כך- כל המשפהה מטופלת באנטיביוטיקה, למרות שחלקנו לא משתעלים כלל (למניעה ) 1.האם יתכן שנהיה חולים בשעלת ללא השיעול המסיבי הקשה ? נשאי חיידק למשל? 2.עלי לתרום דם כתרומה לאבי החולה- האם ניתן לתרום דם במצבי זה? 3.לאחר סיום לקיחת הטיפול האנטיביוטי- מתי אהיה כשירה לתרומת דם? תודה מראש

שלום לא רואה כל בעיה במתן תרומת דם בזמן לקיחת אנטיביוטיקה. לא מבין גם מה הרעיון למתן אנטיביוטיקה סתם לסובבים. תשאלי את הרופא שנתן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת