קנדידה וריח גוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/12/2003 | 22:38 | מאת: שירי

שלום, רציתי לשאול האם יכול להיות קשר בין קנדידה לריח גוף . לפני כמה חודשים היה לי קנדידנה בנרתיק וקיבלתי טיפול באמצעות כדורים ומשחה דכר שרק הרגיע ולאחר החלפת תרופה אחרת חלף לחלוטין. אך למרות זאת אני מקבלת תגובות רעות מהסביבה לגבי ריח הגוף שלי למרות שאני שומרת על היגייניה גבוהה. לאחר קריאה על הנושא של קנדידה הבנתי שיכול להיות מצב כי הקנדידה יכולה להתיישב במעיים וליצור בעיות כגון :פעילות מעיים , גזים כמו כן שכבה לבנה על הלשון...דברים מהם אני סובלת אך הגרוע ביותר הוא ריח גוף (אשר אגב איני עצמי מריחה)- לא מדובר על ריח רע מהפה או זיעה... רציתי לשאול אם ידוע לך על בדיקה רפואית היכולה לגלות רמת קנדידה מסוכנת בגוף, או כל פתרון אחר כי כבר ניסיתי הכל ואיני יודעת מה לעשות? בנוסף רציתי לשאול האם שמעת על תרופה בשם ניסטאטין- כ"פותרת " בעיה כזו? בתודה מראש

שלום ניסטטין זו תרופה יעילה כנגד פטריות. ניתן לעזור לך-לא קל -את מוזמנת להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת