בעיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2003 | 21:23 | מאת: נילי

אני בת 48. מחזור סדיר. בת לאמא חולת לב. נוטלת באופן קבוע בזליפ, נורבסק, אלטרוקסין 200 סרוקסאט וליתיום וקרטיה בבדיקת דם שעשתי לאחרונה קבלתי את התוצאות הבאות: cholesterol - 260 טריגלצרידים285 mg/dl- HDL - 45 LDL - 157 TSH - 10.91 גבוה - 5.5 הוא הגבול העליון FT4 - 18. תקין בתוך הנורמה האם עלי להגדיל את מינון הבזליפ או להחליף לתרופה חדשה כמו נורליפ?. האם עלי להגדיל את מינון האלטרוקסין? האם בלוטת התריס זו היא שגורמת לתוצאות הגבוהות של הכולסטרול והטרילצרידים? מה אתה מציע לי?

שלום התשובה כן -לכל השאלות. את אינך מאוזנת מבחינת בלוטת המגן-ויש לעלות במינון האלטרוקסין-או אז קרוב לוודאי תסתדר בעית הכולסטרול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת