איזון הורמונלי-הריון!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2003 | 21:35 | מאת: טלי

אנחנו נשואים מס' חודשים אני ללא מחזור סדיר בכלל. וזאת כתוצאה מכל שאין לי ביוץ, למרות שיש הבשלה של הזקיקים, הבעייה היא כנראה הורמונלית אך אני רוצה לקחת הורמונית ע"י כדורים אני מחכה בסבלנות שהגוף יעשה את שלו אך שוב דבר לא זז. לקחתי לפני כ-5 חודשים ארגסט ואני שונאת את זה. אבל אני בטוחה שיש איזשהי דרך טבעית ליצור איזון הורמונלי, אך כיצד? תשובה ממך יכולה להיות לי קרן אור בחושך הרב הזה.

שלום יש לבצע ניקוי גוף. את מוזמנת להתקשר -ולהיות מוכנה להשקיע אקטיבית בטיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת