מחלת עור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/12/2003 | 22:15 | מאת: מירב

ד"ר יוסף שלום! אחי סובל ממחלת עור שיצאה לו לפני כמה חודשים. המחלה מתבטאת בפצעים הנראים כמו עקיצת יתוש אשר מכסים את גפיו-ידיים ורגלים ולאחרונה אף יצאו לו בפה ובגרון ובעקבות זאת הוא מתקשה לאכול. אני ואמי מודאגות. איזו מחלה זו יכולה להיות? האם יתכן שזו הופיעה כתוצאה ממצב נפשי? ואם לא האם יש תרופה? מחכות לתשובה מהירה מירב וורדית

שלום אין אפשרות לעזור לך דרך האינטרנט. בגדול -הרבה תופעות עוריות יכולות להיות קשורות למצב נפשי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת