שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/12/2003 | 22:28 | מאת: שרי

לבעלי בן 60 , שיעול כרוני, כבר במשךלמעלה מ6 שנים. במהלך התקופה הוא עשה בדיקות שונות, כולל סי.טי. תפקודי ריאות, וכן היה מספר פעמים אצל רופאי אף אוזן וגרון. ניסה לפני מספר שנים גם טיפול הומאופתי ולדעת כל הרופאים שיעולו הוא כנראה אלרגי . יש תקופות שזה יותר תכוף ויש תקופות מעט יותר רגועות. יש השפעה, לדעתי גם בעת דיבור זה הרבה יותר מטריד. הוא טוען שהגירוי הוא בגרון. ברצוני לשאול האם אכן מוכרת תופעה שכזו, ואם כן מה בכל זאת ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. אודה על תשובתך.

שלום חסרים לי פרטים כדי לענות. נא התקשרי לטל 03-6496888 כדי לספק פרטים אלו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת