דוסטינקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/12/2003 | 09:52 | מאת: אבי לוי

יש לי פרולקטין 800 הורדתי אותו עם דוסטינקס ל150 ואחרי שהפסקתי שוב עלה ל800 בבדיקות סיטי ודם הכל תקין שאלותי הן : האם דוסתינקס יכול לשבש לי את פעילות ההורמונלית? אם אוותר על התרופה האם רמה כזו של פרולקטין יכולה לחולל בעיות רפואיות בגוף?האם רמה מוגברת של פרולקטין יכולה ליצור תת פעילות בבלוטת התריס או יתר פעילות?

שלום רמת פרולקטין מוגברת מקורה ממיקרו-אדנומה,גידול שפיר זעיר שלא נצפה בבדיקות. יש חשש שחוסר טיפול-יאפשר המשך גדילת הגידול-ואין ספק שהתרופה-משבשת פעילות הורמונלית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת