שילשולים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/12/2003 | 08:57 | מאת: אלכס

שלום ד"ר יוסף דיין אני כבר 5 ימים סובל משילשולים לא משנה מה אני אוכל תוך שניות אני רץ לשירותים ממה זה יכול להיות הלכתי לרופא הוא נתן לי תרופה וזה לא עוזר לי ובדרך כלל כמה זמן יכול להימשך השילשול

21/12/2003 | 19:57 | מאת: גיל

תפנה לפורום של גסטרואנטרולוגים תקבל שם תשובה מיידית ממומחים בתחום ספציפי זה http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2219-14715,00.html

שלום לא צריך גסטרואנטרולוגים בשביל שלשול של 5 ימים. בדרכ הזיהום שגרם לשלשול נעלם עם השלשלול וברוב המקרים מתן תרופות עוצרות שלשלשול רק מאריך את זמן המחלה. צריך כלכלה עוצרת-דלת סיבים,שתיה מרובה של מים-וזהו. רק אם השלשול נמשך מופיע חום או דם בצואה-יש מקום לעשות תרבית צואהולשקול תוספת טיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת