רפואה ושואה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/12/2003 | 17:01 | מאת: נועה

אני מתנצלת מראש אם השאלה שלי לא קשורה לפורום הזה אך אם זהו לא המקום הנכון אנה הפנו אותי לפורום המתאים. והשאלה-היכן אני יכולה למצוא חומר על התוצאות הפיזיות שקרו לאנשים מהשואה-שנוסו עליהם ניסויים רפואיים כגון-עיקורים, הוצאת רחם, זריקות מסויימות והניסויים שעשו בהם על כוח הסבל וכו'..... חומר זה יעזור לי לעבודה שלי. תודה רבה, נועה.

שלום לא יודע. דר דיין

11/01/2004 | 13:35 | מאת: אורית

הי נועה, ראיתי את שאלתך בפורום, אני יודעת על התכנית לחקר הרפואה והשואה של הפקולטה לרפואה בטכניון, בחיפה, במידה וזה מחדש לך משהו... אני גם מעוניינת לדעת איפה ניתן למצוא חומר בעניין, לצורך תיזה שאני כותבת, אשמח לשמוע ממך. אורית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת