צרידות/חשש לסרטן- קיים טיפול?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/12/2003 | 09:34 | מאת: שושי

1. צרידות של חודשיים אצל קרובת משפחה בת 60/62 טרם התקבלה תשובת הביופסיה אך קיים חשד לסרטן האם ניתן לטיפול/כיצד? בנוסף או במקום ניתוח? מה סיכויי ההחלמה? 2. טיפול באי-ספיקת לב אצל גבר בן 58 שמטופל בכדורים מזה כעשר שנים. חלה התדרדרות. חלש מאוד, בקושי הולך כמה צעדים. האם יש טיפול שהיית מציע? תודה מראש שושי

שלום לפני שיש תשובת ביופסיה -לא מטפלים. לגבי תמונת האי ספיקת לב-כאן חד משמעית ניתן לעזור -אתה מוזמן להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת