קנדידה גלברטה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/12/2003 | 10:38 | מאת: דנה

שלום רב, אני סובלת שנים רבות מקנדידה גלברטה בנרתיק (ע"פ בדיקות משטח). קנדידה זו אינה מגיבה לשום טיפול: לא לטריקן או ספורנוקס במינונים לטווח קצר או ארוך; וגם לא לכל הנרות המקובלים. גם טיפולים טבעיים כמו אסידופילוס, שמן עץ התה ודיאטה לא עוזרים. מה עוד ניתן לעשות??? תודה מראש, דנה

29/12/2003 | 11:30 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום דנה אודה כי לא נעים היה לי לקרא את סבלך ואת חוסר האונים שברפואה למצב שתואר. בכל זאת, אני מיישם תקופה ארוכה תרכיז צמחי קוטל פטרות אשר חילץ לא מעט חולים ממצבי פטרת כרוניים שאף הם לא הגיבו לשלל התרופות האנטי פטריות המקובלות. התרכיז מופיעי בצורת ג"ל ויתכן כי יוכל להתמודד עם הקנדידה העיקשת הזו. אציין כי נשים לא מעטות מדווחות על הקלה של ממש בפטרת הנרתיק הודות לתכשיר. אשמח לעזור באם תחפצי בפנייה אל המייל. בברכה ובהצלחה רמי מור

שלום לא פשוט. טיפול מקומי באוזון מאד יעיל-נסי. דר דיין

30/03/2004 | 14:29 | מאת: אורי

גם אני סובלת מקנדידה גלברטה ולא הבנתי מה הכוונה טיפול באוזון???????????.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת