פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/12/2003 | 18:58 | מאת: מיכל

שלום ד"ר! אבי בן 85 לאחר מספר אירועים מוחיים , ועת מאושפז עקב ניתוח כריתה של חלק גדול מהמעי כתוצאה מנמק. הרופאים לא נתנו לו הרבה סיכויים לחיות. הניתוח הצליח אבל סבל משלשולים חזקים מאוד. היום שלושה חודשים לאחר הניתוח מוזן ע"י זונדה ולפעמים גם אוכל קל( מרק מרוסק גבינה יוגורט) תלוי במצב רוחו. סובל מפצעי לחץ וזאת כפי שהבנתי מהרופאים כתוצאה של חוסר חלבון אלבומין. ערכו של האלבומין 2.2( לא יודעת מ"ג או..) לאחר הניתוח הוא ירד ל-1.8 ועלה מעט כמו שאמרתי 2.2 יציב.הרופאים הסבירו לי שתפקידו של המעי לספוג את החלבון . האם יש סיכויים שערכו של האלבומין יעלה? בדיקות הדם שלו בסדר לחץ דם בסדר. אינו סובל משלשולים . מחכה לתשובה ותודה מראש מיכל

שלום מדובר במקרה קלסי שטיפול נכון באינפוזיות של ויטמינים וחומצות אמיניות בנלווה לשינוי רדיקלי בתזונה יכול לשנות את כל התמונה -ולעיתים להציל חיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת