יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/12/2003 | 18:01 | מאת: יואב

שלום, אני סובל מלחץ דם מזה 20 שנה (אני בן 40), מבנה גוף שמן (לא מקפיד על תזונה בריאה). מקבל כדור בשם ואזופריל 50 מ"ג פעם ביום, האם יש תרופה שיש לה השפעה טובה יותר ללא תופעות לוואי כגון השתנה מרובה. (עלי לציין ששני הורי עברו ניתוח מעקפעים עקב בעיות לבביות כבר מגיל צעיר). מה המלצתך לגבי המשך טיפול מניעה והאם זה לא מאוחר בגילי? האם יתכן שכבר נעשה נזק (כגון סתימות עורקים שאינני חש בהם לעת עתה?) המון המון תודה יואב

שלום יואב אין ספק שנגרם כבר נזק ,אין ספק שלא מאוחר מידי לעשות טיפול. תפוס את עצמך -הרים טלפון -ואעשה לך אוברול אמיתי. אף פעם לא מאוחר מידי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת