בעיות אוזנים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2004 | 18:28 | מאת: סבתא אורה

שלום לנכדי בן השנה בעיות חוזרות ונשנות עם גודש באוזנים. זאת לאחר שהיה ממש חולה בפעם הראשונה בחייו , לפני כחדשים. בפעם הראשונה כשחלה קבל אנטיביוטיקה אך מיד כשסיים את התרופה חזרה שוב בעית האזנים. רופא אא"ג טוען שיש לטפל בבעיה רק עם אקמולי ואוטידין. מה לעשות? חשוב אולי לציין שלתינוק רק שתי שיניים. האם יש קשר בין הדברים?

שלום את הולכת בכוון לא נכון. ניתן באמצעות שינוי תזונה והומיאופתיה לעזור מאד-ועדיף מוקדם ככל האפשר. דר דיין

07/01/2004 | 23:00 | מאת: סבתא אורה

לדר. דיין שלום רב תודה לך על התשובה. אמסור אותה בהקדם להורים. בברכה סבתא אורה

08/05/2004 | 15:01 | מאת: ישראל

אבקש לקבל יעוץ או הנחייה להיכן עלי לפנות. שמי ישראל ואניבן 37 בשבוע האחרון התחילו לי רעשים באוזן ימין, הרעשים מלווים במעין רשע של קונכיה( אויר באוזן) ורעש זה גורם לי לכאב ראש מאוד חזק ולעצבים בתודה מראש

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת