אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/01/2004 | 10:50 | מאת: ג.ב

נמצאו לי אבנים קטנות באולרא סאונד. ובקע קצר בסרעפת. בבדיקה של גסטרו אני סובל מכאבים מעיקים בטן עליונה וגב (הכאבים מופיעים בצורה אקראית לעיתים בהפרש של חודשים בחודש האחרון היו לי כ 5 פעמים , אורך הכאב מספר שעות 3-5) השאלה:הרופא ממליץ על כריתת כיס המרה. האם יש אפשרות שהכאב שאני חש הוא מהבקע בסרעפת ? ולא מכיס המרה ??? מה עוד כדי לבדוק ???

שלום שאלה טובה -אך אין לי תשובה. רק דרך אחת לבדוק-להוציא את האבנים-ולחכות מספר שבועות. בהצלחה. דר דיין

24/04/2004 | 23:32 | מאת: א'

ד.נ., האם אחרי ניתוח של כריתת אפנדיקס וחלק מהמעי, כאשר החולה לא אכל במשך 11 ימיםבגלל אי פעילות מעיים, יכולים להיווצר אבנים בכיס מרה? בתודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת