יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/03/2004 | 19:19 | מאת: אליס

אני בת 54 וסובלת מיתר לחץ דם מלפני שנה. לפני כ 4 חודשים התחלתי טיפול תרופתי ;TRITACE COMP 2.5 mg . הבעיה היא שבבוקר הלחץ דם שלי נורמלי אבל בערב מגיה לממוצה 155/98 .השאלה היא אם יש סיבה לשינויים בין בוקר וערב? בכבוד רב אליס פ

שלום לחץ דם אף פעם אינו קבוע והוא משתנה כל הזמן. טיפול מוצלח -יביא לכך שרוב הזמן לחץ הדם יהיה בגדר הנורמה. דר דיין

19/03/2004 | 15:14 | מאת: אליס

לדר דיין שלום תודה להתיחסות למכתב שלי! בכבוד אליס

05/04/2004 | 10:31 | מאת: אילנה גונן

תמיד היה לי לחץ דם נמוך כולל בזמן ההריונות. במשך השנתיים האחרונות היה לי לחץ דם קופצני. בשנה האחרונה היתה נטיה ליתר לחץ דם שניסתי להלחם בו ברפואה אלטרנטיבית לאחרונה נכנעתי ואני לוקחת חצי כדור קלוריל בבוקר. אני מבינה שמלח הוא אחד הלאווים הגדולים.מה עושים שאוכלים לפעמים במסעדות? נוסעים מהבית ואוכלים בחוץ? מתארחים אצל חברים? ואתה לא יכול לדעת כמה מלח יש כמה בעצם מותר? מה עושים במקרים כאלה? הרי אי אפשר ל"הכלא" בבית האם יש משהו שניתן לעשות במקרים כאלה? לידיעה הגיל שלי 63. בנוסף ברצוני להבין האםיתר לחץ דם יגדל אצטרך לקחת מיינון גבוה יותר? מה הגורם ליתר לחץ דם? קורה שאני מתעצבנת ויתר לחץ הדם קופץ. האם זו הסיבה היחידה לעלית יתר לחץ דם? בתודה ובברכה אילנה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת