שיעול כרוני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/03/2004 | 11:26 | מאת: אדם

היי, לאימי ולאחותי יש שיעול בלתי פוסק, לאימי זה התחיל לפני כשנה וחצי ולאחותי לפני כשנה (ייתכן ונדבקה ממנה) שתיהן עשו בדיקות מקיפות נשלחו מפה לשם וכרגיל אותה תשובה- אלרגיה. אף תרופה שנטלו לא עזרה לשתיהן. לדעתי מדובר באיזה נגיף/חידק כלשהו שכן למשך תקופה ארוכה אחותי נהגה ועדיין נוהגת לישון לצד אימי בלילות. על אף דעת הרופאים אנו שוללים את היכולת שזו אלרגיה שכן מדוע התחילה דווקא עכשיו לשתיהן כאשר לפני כן לא סבלו כלל מתופעה מעין זו? אימי כבת 47 ואחותי בת 26. יש לציין גם שאימי חולת לב ועל כן מאז ומתמיד היא נוטלת תרופות. תודה.

שלום מה בדיוק השאלה? דר דיין

24/03/2004 | 18:01 | מאת: אדם

איך נפטרים מבעיה זו? אילו דרכים יוצאי דופן אתה מכיר מעבר לבדיקות הרבות שעברו ללא הועיל? טענת הרופאים היא שזו אלרגיה ושום תרופה אינה עוזרת. תודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת