דטוקסיפיקציה על ידי צום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/03/2004 | 15:31 | מאת: אנדה

שלום רב, אני מעוניינת לקבל חוודת דעת על הנושא, ואם יש מחקרים או מאמרים הניתנים לקריאה בתחום ניכוי הגוף מרעלים על ידי צומות (על מים או מיצים) של מספר ימים, ועד כמה ימים ניתן לצום. האם בארץ מתקיימים צומות והיכן?

שלום צום זו שיטת טיפול מאד יעילה לניקוי הגוף מרעלים. יש ספרות רבה בנושאי הצום למשל-שיטת ד"ר מאייר או Fasting for renual of life של דר שלטון. בשלב זה לא נערכים צומות בארץ אלא רק צום מיצים עיי מיכל אמיר ביערות הכרמל. דר דיין

28/03/2004 | 05:45 | מאת: זאב המרפא

שלום אנדה, בכל מקה יש לעשות צום רק בהשגחת רופא או מומחה. יש אפשרויות נוספות לזו שהוזכרה.

02/04/2004 | 17:49 | מאת: אנדה

תודה לך ד"ר דיין, אנסה להשיג את הספרים.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת