איבחון - תוצאות של בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/03/2004 | 10:32 | מאת: אור

ד"ר דיין שלום בבדיקות האחרונות שנעשו לאחר הרגשה כללית רעה, בחילות/חוסר תיאבון וכאבי בטן תחתונה וכאבים בקיבה [שאולי כן ואולי לא קשורים לעיניין] התוצאות החריגות: אמילזה קצת גבוהה- 114, wbc leucocytes נמוך במקצת - 4.1 וסמן מטבולי CEA 0.7 [ גדל במשך השנים מ- 03, 0.5 ל- 0.7]. מה לדעתך הבעיה? האם התוצאות מחייבות טיפול? באיזה כיוון? האם יש בעיה קלה/חמורה בלבלב? האם צריך תזונה שונה מהרגיל-- איזו? רב תודות מראש ובהערכה רבה אור

02/04/2004 | 08:50 | מאת: BATIA

שלום רציתי לדעת מזה רמת אנזימים גבוע בבדיקת דם כללית(שרירים). מדובר בחורה בת 30 שלא אוכלת בשר דגים גבינות לחם אני מאוד מודגת ורוצה לדעת יותר על מה מדובר. תודה מראש בתיה

שלום לא ניתן בשום מקרה לעשות אבחנות לפי בדיקות -ובודאי כאשר הן לא שלמות ומעותות. דר דיין.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת