היכן כדאי ללמוד נטורופתיה ורפלקסולוגיה ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/04/2004 | 13:33 | מאת: TanJL

שלום לכולם ! אני שוקלת ללמוד נטורופתיה בשילוב רפלקסולוגיה, אך מתלבטת בן שני מקומות למוד: מדיסין ורידמן. הייתי בשני המקומות, שניהם הרשימו אותי. השאלה איזה מן השניים ייתן לי בסיס יותר יציב להמשיך ולהתפתח בכיון ? תודה !

שלום לא ברורים לי ההבדלים בין 2 המכללות.שתיהן וותיקות וידועות.ברידמן נמצא פרופ אבשלום מזרחי המשמש בתפקיד דיקן הסטודנטים-והוא ידידי מזה שנים רבות -ותרם רבות לתחום הרפואה המשלימה. דר דיין

28/05/2004 | 13:05 | מאת: אילנה

לדעתי הייתי ממליצה לך על מדיסין. אני לומדת עכשיו רפלקסולוגיה במדיסין ולפני שהתחלתי ללמוד גם התלבטתי בין מדיסין לרידמן אבל בסוף הלכתי על מדיסין ואני מאוד מרוצה מהבחירה שלי!!!!!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת