הריון וחתולים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/04/2004 | 02:00 | מאת: גלית

שלום אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר למעלה משנה. פיזית- לא נמצאה כל בעיה. לאחרונה שמענו ממספר גורמים כי יתכן והבעיה נובעת משני החתולים המתוקים שלנו ושכדאי להרחיקם מהבית... (משהו שקשור לפטרייה שהם עלולים להעביר ושדרכה נוצר זיהום בדם שיכול לגרום להפרעה בכניסה להריון.) האם ידוע לך משהו בתחום הזה שעלול לגרום לבעיה בכניסה להריון? (עברתי בדיקות דם בעבר ואני יודעת שהיתה שם בדיקה כלשהי שקשורה בחתולים והכל נמצא תקין...) תודה

שלום לא מכיר את הנושא.יש להיות משוכנע שלא מדובר בפולקלור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת