רפואה עממית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/04/2004 | 00:12 | מאת: מור לוי

שלום לכולם !! אנימבקשת מידע בנושא תרופות סבתא , רפוא עממית למי שיש אני ישמח אם יוכל לעזור לי תודה מור

09/04/2004 | 16:24 | מאת: גיל

רפואה עממית היא רפואה שהייתה נפוצה בעבר ומתבססת על צרכים שנמצאים בסביבתנו כגון דבש התרופות של הרפואה העממית עדין לא הוכחו כעוזרות אך נמצא כי אכן יש בהן את החומרים שעוזרים להירפא מהמחלה רפואה עממית היא אכן גם מה שנקרא תרופאת סבתא

שלום ישנה ספרות עניפה בתחום זה -היא בגרמנית ועדין לא יצא תרגום. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת