בדיקות לא מובנות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/04/2004 | 09:49 | מאת: מירי

שלום אני בת 62 ובריאה בבדיקת דם תקופתית נמצא לי ערך גבוה של פוספור כאשר הנורמה היא בין 2.5-4.5 שלי הוא 5.00 מה תפקיד הפוספור? ולמה לדעתך הוא גבוה? בבדיקת שתן נמצאו אריטרוציטים 25 ולויקוציטים 100 specific grav u stri ה זה אומר? אני מאד מאד אודה לך על התשובה שאר הבדיקות תקינות

שלום בדיקת השתן מעידה שיש כמות מסוימת של דם בשתן-יש צורך לחזור על הבדיקה ולעשות גם שתן לתרבית. לגבי הפוספור יש צורך לחזור על הבדיקה ואם אמנם רמת הפוספור גבוה יש צורך לבצע בדיקת צפיפות עצם ועו ד מס בדיקות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת