טעם מלוח בפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/04/2004 | 23:47 | מאת: שוני

מזה מספר שבועות יש לי טעם מלוח בפה במשך כל היום, כאילו אכלתי משהו מלוח מאד, ללא קשר למה שבאמת אכלתי. א. מה יכולה להיות הסיבה לכך? ב. איך אפשר להיפטר מזה?

שלום חסרים המון פרטים כדי להיות מסוגל לענות על השאלה. דר דיין

12/04/2004 | 22:55 | מאת: shuni

לא ברור לי איזה פרטים חסרים. אנסה להוסיף מספר פרטים. אני חולת אסטמה ומטופלת ב-seretide. אני בת 58. סובלת לעתים מכאבים במפרקים ולוקחת vioxx, וכן מגה גלופלקס, כדורי סידן וכדורי B12. נוסף על הטעם המלוח בפה סובלת בחודשים האחרונים מאף סתום. (יש קשר??) לא לוקחת הורמונים. אם יש צורך בפרטים נוספים - אשמח להשלים אם תאמר לי מה. תודה מראש, שוני

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת