פסיאליס - שיתוק עצב בפנים (דחוף)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/04/2004 | 21:06 | מאת: מודאגת

היום בבוקר התעוררתי עם שיתוק קל בפנים (לפני 7 שנים עברתי את אותה תופעה בצד השני של הפנים ולאחר מס שבועות הפנים (כמעט) חזרו לקדמותם והתופעה נעלמה ) גם בעבר וגם הפעם הסיבה היא בעיקר מתח וחרדה. אני יודעת שיש דעות חלוקות לגבי דרכי טיפול. בפעם הקודמת עשיתי דיקור, אולטראסאונד, פיזיוטרפיה וכן לקחתי איזה שהוא סוג של ויטמינים. האם יש עוד דרך טיפולית מומלצת? ואיזה ויטמינים כדאי לקחת?

שלום אין דרך טיפול מקובלת-אלא שהטיפול הוא אינדוידואלי. כל המצוין לעיל מתאים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת