דלקת בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/04/2004 | 17:36 | מאת: a.r

שלום ד"ר דיין, ברצוני לדעת אילו תוספי מזון ניתן לקחת כטיפול בדלקת שלפוחית השתן אצל סבתא שלי בת ה- 83. היא עברה ניתוח להוצאת פוליפים בכיס השתן (TUR-TU) ומאז הוצאת הקטטר יש לה צריבה וכאבים במתן שתן (כבר 3 שבועות). היא עשתה תרבית שתן ושם נמצא צמיחה מעורבת. היא החלה היום בטיפול של TARIVID. כמו כן, היא גם נוטלת ויטמין סי (להקל על הדלקת). תודה רבה.

17/04/2004 | 09:47 | מאת: ד"ר טיילור

קרנמיקס(חמוציות קומפ') של אלטמןבשילוב עם פרוביוטיקה ותה סרפד

שלום כל אימת המבוצעת פרוצדורה בדרכי השתן -מתפתח זיהום. טיפול בטריויד הוא טוב וגם כל התוספות שצוינו בתשובה אחרי-יש להקפיד על שתיה מרובה ולעקוב אחר התרביות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת