חולשה ועייפות כרוניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/04/2004 | 18:14 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, כבר קרוב לשנה אני בברור לסיבת העייפות/תשישות/המלוות בדיכדוך וקושי בריכוז והזיכרון. עברתי ברור פנימאי,אנדוקרינולוגי,קרדיולוגי,נוירולוגי,פסיכיאטרי,ועיפות כרונית. הממצאים העלו :חסר בויטמין D והמלצה לכדור הרגעה. אני ממשיכה לחפש מוצא,והומלץ לי על בדיקת קורטיזול בדם ע"י הזרקת חומר גירוי. אני מתחילה להרגיש שאני נופלת לקרקע של "מעבדת ניסויים" וזה ממש מפריע לי. בעבר סבלתי מבעיה בבלוטת התריס ולקח הרבה זמן לעלות על הבעיה. אני מקוה שבדיקת דם קטנה תמצא גם הפעם את הסיבה לתשישות. יש לך המלצה לכיוון בדיקה מצבי. תודה

שלום הנושא שהזכרת לגבי בירור בלוטת האדרנל שווה מאד וחשוב מאד-מדובר במס בדיקות לא מסובכות שיכולות מאד לתרום לאבחנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת