סחרחורת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/04/2004 | 16:15 | מאת: עדי

שלום ד"ר דיין אני סובלת מזה שב ועיים מסחרחורת (אי שיווי משקל בהליכה) . אמנם בתחילה סברתי (גם הרופא) שהענין קשור ללחץ הדם שהיה פעמיים גבוה מן הרגיל אבל זה סודר. אני נוטלת את התרופות נורמיטן וvascace. האם יש תרופה נגד הסחרחורת ?מה יכולות להיות הסיבות לענין. ברצוני להוסיף שטופלתי זה עתה באנטיביוטיקה uvamin בגלל דלקת בשלפוחית השתן שהתחילה בדיוק בתחילת הסחרחורת. האם יש קשר? אודה לך מאד בעד התיחסותך ועצתך. עדי

שלום יש לדעתי לשקול בירור אצל רופא אף אוזן גרון.יש בשוק מס תכשירים כמו MODAL וכן גם STUNARON אך לא הייתי נותן אותם לפני בדיקה יסודית. דר דיין

19/06/2004 | 19:42 | מאת: ליאת נ

שלום , אני לפני שבועיים הייתי חולה בדלקת ויראלית בגרון , אבל גם קיבלתי אנטיביוטיקה של ראפאפן פורטה , כיום בערך כשבוע וחצי לאחר המחלה , אני עדיין סובלת מסחרחורת קלה אשר מלווה אותי לאורך כל היום , האם יש קשר בין השניים ? במידה ולא מה יכולה להיות הסיבה לסחרחורת הזו , תחושה שמלווה אותי לאורך כל היום?

30/04/2005 | 11:24 | מאת: sim

בביקורי אצל רופא המשהפחה לפני כחצי שנה לאחר לילה שלם של סחרחורת הולכות ונשנות נשלחתי לרופא אאג הרופא לא מצא שום ממצא [עשיתי ct] רופא המשפחה טען כי הסחרחורת נובעת מוירוס כי רבים התלוננו .קבלתי 10 כדורים stunaron לעשרה ימים השתמשתי רק בשנים מאז היו לי פעמים סחרחורות קלות כולל הלילה.שאלתי,האם לקחת אותם עכשו? תודה sim

30/04/2005 | 11:43 | מאת: sim

בביקורי אצל רופא המשהפחה לפני כחצי שנה לאחר לילה שלם של סחרחורת הולכות ונשנות נשלחתי לרופא אאג הרופא לא מצא שום ממצא [עשיתי ct] רופא המשפחה טען כי הסחרחורת נובעת מוירוס כי רבים התלוננו .קבלתי 10 כדורים stunaron לעשרה ימים השתמשתי רק בשנים מאז היו לי פעמים סחרחורות קלות כולל הלילה.שאלתי,האם לקחת אותם עכשו? תודה sim

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת