התעלפות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/04/2004 | 19:44 | מאת: שירלי ל

שלום רב אני בת 49 לפני שמונה שנים עברתי ניתוח בצוואר, עם השתלות של חוליות ופלטינות, ניתוח מאד מסובך, חוץ מזה אני בריאה. לפני שש שני לערך, התעוררתי באמצע הלילה לשרותים ולאחר מכן התעלפתי לא היתה לי סחרחורת ולא הרגשתי שאני עומדת ליפול , עד ששמעתי את בני צועק אלי ומנסה להעיר אותי, ואני הרגשתי שאני בתוך שינה עמוקה. סיפרתי אז לרופא המשפחה והוא אמר שזה יכול לקרות כשקמים מתוך שינה ויכול להיות שלחץ הדם ירד. לפני שלושה ימים הייתי ערה, הייתי היה לי יבש מאד בפה יובש וטעם לא טוב, שתיתי מים הלכתי למקלחת שטפתי פנים וצחצחתי שיניים והתכוונתי להכנס למיטה. ואז אני שומעת את בני צורח, ובעלי שופך עלי מים, וניסו להעיר אותי ואני לא הבנתי מה הם רוצים ממני הרגשתי שאני בשינה עמוקה, לאחר מכן הזעיקו רופא, ואני הרגשתי תשושה ורוצה רק לישון. רופא המשפחה חוזר על זה שזה יכול לקרות, שאלתי היא מה הסיבה או הסיבות שיכולות להיות למקרה כזה. בתודה מראש שירלי

שלום לא הייתי עובר על אירועים אלו לסדר היום. לדעתי יש מקום לבצע בדיקה ניורולוגית לעשות EEG וכן גם CT דר דיין

02/06/2004 | 05:07 | מאת: הילה

שלום קוראים לי הילה , יש לי חברה שסובלת מהתעלפויות חריפות ולעיתים קרובות . אחד הרופאים שהלכה אליהם ואחרי בדיקות אמר לה שיש לה חוסר יציבות והיא מאבדת איזון כאשר היא עומדת במשך 10 דקות על הרגליים ואפילו פחות , גם כן אמרו שתופעה זו מגיעה מהאוזן . ( אני וחברה שלי ההינו במועדון היא עמדה דקה וחצי על הרגליים התלוננה על כאבי ראש וצנוניטיס ואחרי שנייה היא התעלפה והתעוררה אחרי 4 דקות ) מאוד רציתי לדעת אם אתה יכול לעזור לי לדעת מאיפה זה בא התופעה ואולי באמת זה מחוסר יציבות כמו שהרופאים אומרים , איך אפשר לטפל בבעיה מסוג זה ? חברתי סובלת מזה במשך כמה חודשים אולי חצי שנה ולפעמים החום עולה. היא בת 20 ואני בת 19 . תודה מראש הילה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת