ווגנר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/05/2004 | 21:15 | מאת: מיכאל

אנוכי סובל מווגנר כבר שש שנים . כל התוצאןת של הבדיקות טובות כבר שנתיים . אני מטופל בפרדינזון 20 מג" ואימוראן 100 מג" לאחר ניסיון כושל עם מטרוטקסט. בעייתי מתמקדת כבר 3 שנים בקנה הנשימה ובאף בעיקר אנוכי עושה לייזר בקנה הנשימה כבר 3 שנים כל חודשיים , משום שקשה לי לנשום . אנוכי מתוסכל מאוד משום שהמחלה בשאר חלקי הגוף ברגיעה ואינני מצליח להיתגבר על הבעיה באף ובקנה הנשימה. מה עליי לעשות ? תודה.

שלום לא יודע באמת מה להציע לך. לא ברור לי בדיוק מה בעיתך-למרות שתארת היכן היא ממוקדת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת