בלוטה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/05/2004 | 13:00 | מאת: אהרון

שלום ד"ר, מצטער שאני כותב את השאלה שלי כאן, פשוט אני לא יודע לאן ללכת... יש לי בעיה מאוד מוזרה. בתחילת השבוע שמתי לב לכאבים בפי הטבעת, ולאחר בדיקה עם נייר טואלט במישוש (הייתי חוסך ממך את הפרטים ברצון, אבל אני לא יכול...), גיליתי בלוטה מוזרה ממש בפי הטבעת... זה מרגיש כאילו עצם זר הצליח לזהם שם איכשהו, כי אני מרגיש כאילו זו בלוטה דלקתית כלשהי, היא די "קשה", וכואבת כשלוחצים עליה... ממה זה יכול להגרם? למי אני צריך לגשת? תודה רבה על העזרה...

20/05/2004 | 18:17 | מאת: אלמונית

שלום רב! מכיון שהתשובה של הרופא מתעכבת, אני חושבת שכדאי שתיגש לרופא משפחה, והוא בודאי יפנה אותך לרופא פרוקטולוג או רופא גסטרואנטרולוג.

שלום מדובר קרוב לוודאי בטחור. עליך לפנות לרןפא פנימי או לגסטרואנטרולוג. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת