קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/05/2004 | 01:11 | מאת: ליטל

שלום רב אני בת 22 לפני כשנה חזרתי מטיול ממושך בצפון הודו עקב בקטריה במעיים ,במהלך הטיול הקאתי ושלישלתי בצורה נוראית ובילתי נשלטת כשבועיים לאחר מכן אושפזתי בדלהי ובמהלך חודש וחצי קיבלתי בין 12 ל40 כדורי אנטיביוטיקה ביום חזרתי לארץ באוקטובר האחרון במשקל של 47 ק'ג ומאז אני חסרת ריכוז סובלת מדיכאון מטופלת בתרופות וכן גילו לי קנדידה ברמה מאוד גבווה ומסוכנת ,מכיוון שאני מטופלת רק ע'י תזונאית רציתי לקבל את חוות דעתך,הבעייה המרכזית שהתנפחתי בצורה מופרזת -משקלי כיום 66 ק'ג (גובהי סך הכול 1.60 מעולם לא הגעתי למשקל כזה) ואני מרגישה שאני מתנפחת בקצב מסחרר-דבר נוסף הוא ככול שאני משמינה אני נמצאת עוד ועוד במצב של "שיכרות" מעיין תחושת ריחוף בלתי מוסברת וקושי בריכוז אין אליי ממש מעקב רפואי ואני מרגישה שמצבי הולך ומחמיר אודה לך עם תענה לי בתודה ליטל דגן

שלום נראה לי שהבעיה מורכבת מידי מכדי לענות כאן. אשמח לשוחח על כך איתך בטל 03-6496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת