חום גבוה מלווה בדלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/05/2004 | 12:53 | מאת: משה

שלום דר.דיין, שמי משה , אני גר באשדוד , ביום ראשון 03/05/04 עלה לאימי החום , הזמנו רופא הבייתה והוא איבחן שיש חירחורים , ודלקת בגרון וחשש להתחלה של דלקת ריאות. הוא לא היפנה לבית חולים אלא הוציא מרשם לאוגמנטין וסירופ לשיעול. ביום ה' ה-06/05/04 ניגשנו לרופא אף אוזן גרון והוא שלל את הדלקת בגרון ואמר שדרוש צילום חזה. קיבלנו הפנייה לבית חולים ושם אמרו שכנראה אופיין דלקת ריאות ודרוש סי.טי לאשר זאת והיא אושפזה. היא כיום עדיין שוכבת בקפלן החוםם עוד לא ירד , לקחו לה בדיקות דם תרביות בדיקת זיהום או כל חיידק ושללו הכל ורופאים אומרים שהחום הוא מדלקת הריאות. למרות זאת 4 ימים שהיא מקבלת אנטיביוטיקה דרך הוריד החום לא יורד והיום הרופאים אומרים שכנראה הגוף לא מגיב ומקבל את התרופה ולכן צריך לנסות משהו אחר. הבקשה היא יותר לעיצה הככונה או כל דבר שיוכל להבהיר לי מדוע חום לא יכול לרדת ומדוע לאחר שמזהים את מקור החום לא ניתן לטפל בתרופה מתאימה. בברכה ובתודה מראש משה.

שלום נראה לי שהטיפול טוב ונכון -אך עדין לא נמצאה האנטיביוטיקה הנכונה ומאחר שיש עדין זיהום יש חום. יש להמתין בסבלנות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת