דלקת פרקים וטיפול ביולוגי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/05/2004 | 16:02 | מאת: לימור

שלום רב, יש לי פסוריאזיס + דלקת פרקים (פסוריאזיס ארטריטיס). לאחרונה הוצע לי טיפול ברמיקייד (עירוי) או בזריקות מסוג אנברל. אני מאוד חוששת ולא יודעת באיזה מהתרופות הנ"ל לבחור, ואודה לך אם תוכל להפנות אותי למאמרים או מחקרים או אתרים, לגבי התרופות הנ"ל, תופעות הלוואי ועוד. החשש הגדול שלי הוא, השפעת התרופות על פריון וכניסה להריון. אודה על תשובתך.

שלום אלו באמת טיפולים חדשים והחשש שלך מוצדק. אני אישית הייתי מעדיף לחכות כמה שנים לפני שהיתי עושה טיפול כזה-אלא אם כן הסבל בלתי נסבל. דר דיין

06/06/2004 | 00:19 | מאת: שלמה

מצאתי ששימוש בטכנולוגיה הנקראת FAR INFRARED מסיעת מאד לנושא . פרטים בנייד 052-3861230

02/06/2004 | 07:59 | מאת: אבי

שלום לך. לאחרונה אובחנה אצלי אותה המחלה בדיוק. הייתי רוצה לדעת ממך: כמה זמן את כבר סובלת , איזה טיפולים עברת עד כה? תודה.

05/06/2004 | 16:58 | מאת: סמדר

אני סובלת מפסוריאזיס ארטריטיס מזה 15 שנה, כיום אני בת 35 +3 ילדים. לפני כחצי שנה חלה החמרה במצב עד כדי אי יכולת לעמוד על הרגלים, להזיז צוואר או לפתוח בקבוק שתיה.... התחלתי טיפול בסלקוקס, לאחר מכן ויוקס ובזריקות אביטרן. אני מפחדת לקחת תרופות אחרות אך סובלת מאד...! החשש שלי מהתמכרות לתרופה, בעיות פריון אם ארצה עוד ילדים, בעיות כבד ועוד. הראומטולוג ממליץ על טיפול קבוע בכדורים שכינה אותם כמו " מיני כימוטרפיה" מה לעשות ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת