טורדנות ושטף דם...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/05/2004 | 18:01 | מאת: רני

שלום רב, זו פנייתי השלישית לאחד הפורומים פה בנוגע לבעיה שמטרידה אותי כבר שבוע, מכיוון שהפורום הזה משלב רפואה רגילה עם משלימה אולי פה סוף סוף אמצע תשובה. אני כבר שנה וחצי מטופל בכדורים נגד טורדנות כפייתית עם חרדות קשות והפוכונדריה, השיפור הוא משמעותי, אך לפעמים מצבים מסוימים הם קיצוניים מבחינת השפעותיהן והזמן בו הם נמשכים - חרדות קשות וכתוצאה מכך חוסר תפקוד נורמלי. עשיתי איזהשהוא תרגיל צ'י קונג (כמו יוגה) לכמה דקות ספורות כאשר היה לי ביד שטף דם פנימי בזרוע (ממכה שקבלתי כמה ימים לפני) לאחר התרגיל חשתי כאילו נגרם לי נזקבלתי הפיך וקיצוני באיזור היד, (כאילו נזק לכלי דם). בצורה מסוימת אני מבין, והבעיה היא בראש, אז איך אפשר באמת לצאת מזה??? (פעם כל דבר הייתי הולך לבדוק, גם שלא היתה בכלל סיבה, אני מקווה שלא זו התשובה...)

שלום אשמח לשוחח איתך. דר דיין

23/05/2004 | 19:06 | מאת: רני

שלום רב, רק עכשיו, קראתי את תשובתך - תודה רבה. הבעיה הזאת אמנם עברה, אבל במקומה באה אחרת די דומה. איך אפשר לשוחח איתך?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת