קשריות על בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2004 | 14:51 | מאת: זכה ל.

בבדיקת c.t. של החזה שלי נראו קשריות היפודנטיות קטנות באונה הימנית-מעט מוגדלות של בלוטת התריס. נקבע לי מועד לבדיקת אולטרסאונד של הבלוטה הנ"ל לראשית חודש אוגוסט. מאחר ואני נמצאת במעקב קבוע של אונקולוגיה בגלל הסרת גידול ממאיר במעי הגס לפני ארבע שנים-ברצוני לדעת אם הממצא הנ"ל יכול להיות קשור למחלת הסרטן שהיתה לי,ואם אין משום סכון בהמתנה כה ארוכה לבדיקת אולטרסאונד.ברצוני לציין כי תוצאות כל שאר הבדיקות הקשורות למצבי מבחינה אונקולוגית שעברתי בימים אלה-הראו תוצאות שליליות ומצב תקין. אודה לכם על תשובה מהירה וכן על הסבר מה המובן של מצב בלוטת התריס שלי. זכה ל.

18/05/2004 | 18:58 | מאת: זכה ל

בבדיקת c.t. של החזה שנעשתה עבורי במסגרת בדיקות בקורת אונקולוגיה(בגלל הסרת גידול ממאיר במעי הגס לפני ארבע שנים) נמצאו קשריות היפודנטיות באונה ימנית מעט מוגדלות של בלוטת התריס. כל שאר הבדיקות הרלבנטיות נמצאו תקינות. אודה אם יוסבר לי אם יתכן שהממצא בבלוטת התריס מעיד על קשר למחלתי,אם לא-מה אומר הממצא? ברצוני לציין כי נדרש ממני,בעקבות הממצא,לעשות בדיקת אולטרסאונד של הבלוטה.התור לבדיקה נקבע לראשית חודש אוגוסט-האם ניתן להמתין זמן כה רב לעריכת הבדיקה? בתודה מראש עת תשובה מהירה--זכה ל.

שלום לא נראה לי קשרבין שני הדברים. האם בוצעה בדיקת UPTAKE דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת