גאוט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2004 | 15:03 | מאת: נועה

שלום, אני יוצאת עם בחור שסיפר לי לפני כמה ימים שיש לו מחלה בשם גאוט. הוא הסביר לי על זה וגם קראתי קצת חומר, אני די מוטרדת מזה כי הקשר הולך לכיוון רציני ואני רוצה לדעת מה ההשלכות של המחלה לעתיד המשותף שלנו. הבנתי שהוא לוקח כדורים 4 פעמים בשבוע ,דבר שיימשך לכל החיים -לאיזון רמת החומצה האורית במערכת המטבוליזם .(רמת החומצה האורית שלו ללא לקיחת כדורים היא 11 ) ברצוני לדעת האם המחלה הזו יכולה להתפתח לסיבוכים נוספים כמו סכרת, ניוון שרירים, דיאליזה וכו'.. מה יודעים על אנשים מבוגרים שיש להם גאוט, האם זה רק עניין של לקחת כדורים או יותר . מה ההשלכות של לקיחת כדורים תקופה ארוכה אודה להסבר מפורט. תודה

שלום זוהי מחלה מטבולית של הפרעה בפירוק חומצת השתן. ככל שאני יודע אין שום השלכות למחלה -ויש צורך לטפל בתרופות ובדיאטה מתאימה. אם את אוהבת אותו וטוב לך איתו -המשיכי ואל תתני לענין כו פעוט להשפיע על הקשר. בהצלחה דר דיין

23/05/2004 | 11:21 | מאת: נועה

תודה על תשובתך

26/02/2005 | 13:37 | מאת: אבי שפר

האם אפשר לקבל רשימה מפורטת מה מותר לאכול ומה לא לסובלים מגאוט /שיגדון בתודה מראש אבי שפר

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת