התכווצות שרירים לילית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/05/2004 | 10:13 | מאת: יעל

שלום, אני בת 35, נשואה + 2. אני סובלת מהתכווצות שרירים של כל הגוף בלילה, אני קמה בבוקר כולי מכווצת וקשויה, והשרירים כואבים לי מאוד. אינני יודעת בוודאות כמה זמן זה נמשך, רק שבשנתיים האחרונות אני מודעת לכך, כי הכאבים חריפים ויש תקופות שאני בקושי יכולה לזוז והכאב כבר כרוני ונוכח תמיד- צואר, שכמות, אגן וגב תחתון ועכשיו גם ידיים ורגליים. את הפנים פתרתי בסד לשיניים, אך לא ניתן כמובן לשים סד על כל הגוף...מה שאני כן יודעת בודאות שזה קשור ישירות להורמונים- סביב מחזור וביוץ ההתכווציות מתגברות. כבר בדקתי הכל- אני לא אנמית, בריאה ולא סובלת משום מחלה כרונית, ובדיקה של ראומטולוג ושל אורתופד הניבה תוצאות תקינות והכל מוביל לסיבה שהיא גם הסימטום- השרירים. אני נרדמת בקלות וישנה רצוף כל הלילה. אשמח לכל עזרה ועצה. תודה

שלום יתכן מאד שקים חוסר במגנזיום. הייתי שמח לשוחח. דר דיין

07/10/2004 | 21:56 | מאת: ויוי

שלום אני בת 56 וסובלת מזה מספר שנים באופן לא רצוף מהתכווצויות של שרירי הירך שעות השינה. אני לא יודעת מה הסיבה היות ואני אשה בריאה.אני מקבלת אוויסטה, וכן כלציום , תודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת