כאבים חזקים בגב התחתון בצד ימין וזרמים וסחרחורות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/05/2004 | 14:04 | מאת: יהודה

שמי יהודה ואני שוהה בחול בארהב . לפני כ 4 חודשים נהיית חולה עם חום והשתעלויות וכל פעם שהשתעלתי כאב לי הגב התחתון בצד ימין ממש חזקים כ שבועיים ולא הלכתי לרופא . אחרי שהבראתי המשכתי רגיל בשיגרה ואז כעבור בערך חודש חזרו לי הכאבים בצד ימין בצורה שהציקה לי בהתחלה . לאט לאט הכאבים התחזקו , עד שהחלטתי ללכת לבית חולים בניו יורק . הרופא לקח לי דגימת דם והתשובות לשימחתי היו בסדר גמור . כמו כן הוא שלח אותי ל"קטסקין" סריקה של האיברים . הייתי צריך לשתות חומר לבן ונתנו לי איפוזיה עם יוד אני חושב שכך קוראים לזה . בכל אופן מאותו רגע שנתנו לי את האינפוזיה עם היוד התחלטי להרגיש מוזר במכונה עצמה הרגשתי שאני הולך להתעלף , להרדם . מאותו רגע שיצאתי מהבדיקה התחיל הסיוט שנמשך עד עכשיו שזה כבר 4 חודשים עוד מעט . הגעתי הבייתה והתחלטי להרגיש רעידות , צמרמורות , וסחרחורות קשים עד כדי כך שהרגשתי תמיד שאני בחלום , לא יכולתי לתפקד בקושי . יום אחד ניסיתי לקום מהמטה לצאת מהבית ואז בחוץ לפתע זיעה קרה ובום התעלפות . נבהלתי נורא והלכתי חזרה לבית לשכב במיטה אבל זה לא עזר כל הבית היה מסוחרר , אז נסענו לבית חולים למיון שם עשו לי עוד בדיקות דם , אולטרסאונט , צילום של הריאות ושוב לא מצאו כלום . נכנסתי לפחד שלא מוצאים ואני מרגיש לא טוב לגמרי וכל זה אין לי ביטוח ריפואי והכל יקר מדי בשבילי . הכאבים בצד התחזקו ואין כל כך עם מי לדבר הסחרחורות מלוות אותי כל יום כל היום והכאבים בצד לא מפסיקים . חזרתי לרופא אחרי הרבה זמן שאני סובל לגמרי בשקט והוא הפנה אותי לרופא גסטרו . הרופא גסטרו לא ידע ממה הכאבים וההשתנות של הצואה , אז הוא שלח אותי לבדיקה שנקראת מסקופייה שזה עם מצלמה מאיזור פי הטבעת . הייתי בטוח שהוא יעלה על הבעייה הרגשתי חוסר אונים רציתי כבר טיפול , זה נמשך כבר יותר מדי זמן והתשובות שהגיעו שוב שהכל בסדר . עד עכשיו לא השתנה כלום וכרגע לחזור לארץ אני פשוט לא יכול מסיבות אישיות ואני ממש ממש סובל . אם תוכלו בבקשה לנסות ולהבין מה שיש לי אני אודה מאד אני יכול להגיד בלב שלם שאין על הרפואה שלנו בארץ . אודה לכם מאד יהודה .

שלום קראתי בעיון רב את מה שתארתה-ואני מתקשה מאד לתת לך כוון,שכן חסרים לי המון פרטים.אשמח לנסות ולשוחח איתך -אם כי אני מסופק אם אוכל לעזור ללא פגישה אמיתית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת