עגולים שחורים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/05/2004 | 07:46 | מאת: רנה

שלום, אין לי מושג לאיזה תחום ברפואה זה שייך - אך נראה לי כי ד"ר דיין הנך המתאים ביותר. מזה כשנתיים אני סובלת מבעיה אסטטית - עגולים שחורים מתחת לעיניים. בשאלה לרופאת המשפחה התשובה היתה שזה הטבע....., בתחושה הפנימית שלי אני מרגישה שזה משהוא פנימי (תזונה ??). אני בת 48 - בריאה בדרך כלל, סובלת מתת-פעילות של בלוטת התריס ומטופלת ב- 100 מ"ג אלטרוקסין. לפני מספר חודשים עברתי כריתת רחם (פרסקופיה), בגלל דימום רבים. סבלתי בעבר מהמגלובין נמוך - היום זה בסדר. מאוד אודה לך אם לתת לי עצה לבעיה שמפריעה לי מרוד. תודה

שלום אין לי ספק שלא מדובר רק בבעיה אסתתית -אלא באיזו שהיא בעיה פנימית ,במקרים רבים יתכן ומדובר בבעיה בריאות,או באיזו בעיה במערכת העיכול. אשמח לשוחח איתך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת