כאבי בטן וצואה ירוקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/05/2004 | 11:13 | מאת: סימה

זה שבוע שאני סובלת מגזים חזקים פניתי לרופא וציין בפניי שאולי יש לי אולקוס הרופא נתן לי תרופה לאולקוס למחרת התחילה לי צואה ירוקה פניתי לבית חולים ועשו לי גסרטרופיה ולא ראו כלום מה יש לעשות עכשו ומה אומרת קיבה ירוקה?

שלום בדרך כלל מדובר בשינוי באוכלוסית החידקים במערכת העיכול עם התפתחות תהליך של תסיסה ויצור כמויות גדולולת של גזים-שזהו כנראה המקור לכאבי הבטן. יש מקום לטפל בתכשירי פחם ובתכשירים המשנים את אוכלוסית החידקים במעיים-ואולי אף לשקול טיפול אנטיביוטי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת