קורס ביורגונומי בתל-אביב בסוף יוני 04

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/05/2004 | 12:00 | מאת: מרגלית

ביורגונומי מדע ותרפיה - מיסודו, מחקרו ופיתוחו של רפי רוזן. טכניקת הביורגונומי מבוססת על חישת אנרגיה בידיים ובעפעפיים. בעזרת החישה האנרגטית אפשר לאבחן מצבים של בריאות וחולי, לטפל ולרפא. הקורס מועבר על ידי לוס נוואי. לוס עבדה עם רפי רוזן מספר שנים ולקחה את הביורגונומי כמה צעדים הלאה. היא עובדת עם, מטפלת, וחוקרת שיטות וחיבורים רבים הקשורים בטכניקה וברגש של טיפול וריפוי. מלמדת ביואנרגיה, ביורגונומי ועוד. הקורס יתקיים בתל-אביב בימי שלישי אחה"צ החל מ-29.6.04 לפרטים והרשמה: 02-5605239 (מרגלית), 052-4219959 (לוס), או במייל: [email protected]

שלום בדרכ אני לא מתלהב מפירסום באתר זה. במקרה זה -מהיכרות היסטורית עם רפי רוזן ושיטתו -אני אישית מאד ממליץ.בהצלחה! דר דיין

09/06/2004 | 09:44 | מאת: מרגלית

תודה!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת