השפעת מגנטים ואור אינפרה אדום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/06/2004 | 00:20 | מאת: איה

שלום רב לכם, אני מעונינת לברר מה ידוע ממחקרים (אם נעשו בכלל ברפואה הקונבנציונלית) על השפעת מגנטים ואור אינפרה אדום על גוף האדם. תודה מראש על כל תגובה שתתקבל.

שלום קראתי מספר מחקרים בנושאים שציינת-אך לא ברור לי היכן תוכלי למצא אותם. בכל מקרה זהו תחום מאד מרתק. דר דיין

09/06/2004 | 23:52 | מאת: איה

תודה רבה לך, ד"ר דיין. הייתי מאד מודה לך אם היית מפרט קצת יותר לגבי ההשפעה של המגנטים ואור אינפרא אדום על גוף האדם, כפי שמצאת בספרות. השאלה הזו התעוררה אצלי אחרי ששמעתי על מוצרים שמופצים בשוק, המכילים מגנטים ואמורים להיות בעלי השפעה חיובית על הגוף. כמו כן נטען שבחלק מהמוצרים האלה יש גם חומרים מחוללי גלי אינפרא אדום שגם להם אמורה להיות השפעה טובה. תודה מראש, איה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת