התעלפות או חוסר יציבות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2004 | 16:15 | מאת: הילה

שלום קוראים לי הילה , יש לי חברה שסובלת מהתעלפויות חריפות ולעיתים קרובות . אחד הרופאים שהלכה אליהם ואחרי בדיקות אמר לה שיש לה חוסר יציבות והיא מאבדת איזון כאשר היא עומדת במשך 10 דקות על הרגליים ואפילו פחות , גם כן אמרו שתופעה זו מגיעה מהאוזן . ( אני וחברה שלי ההינו במועדון היא עמדה דקה וחצי על הרגליים התלוננה על כאבי ראש וצנוניטיס ואחרי שנייה היא התעלפה והתעוררה אחרי 4 דקות ) מאוד רציתי לדעת אם אתה יכול לעזור לי לדעת מאיפה זה בא התופעה ואולי באמת זה מחוסר יציבות כמו שהרופאים אומרים , איך אפשר לטפל בבעיה מסוג זה ? חברתי סובלת מזה במשך כמה חודשים אולי חצי שנה ולפעמים החום עולה. היא בת 20 ואני בת 19 . תודה מראש הילה

שלום חברתך חייבת לעבור בירור רפואי כולל בדיקה ובדיקות מסוגים שונים. לא להזניח! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת