חוסר בפוספור וסוכר 117 בבדיקת דם שיגרתית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2004 | 20:15 | מאת: אבי

עשיתי בדיקת דם תקופתית והסתבר כי יש ערך גלוקוז של 117 כאשר הנורמה היא עד 110 ויש ערך של פוספור 2.2 כאשר הנורמה מתחילה ב 2.6 אלו החריגות היחידות שהיו , לא נבדק כולסטרול . אני בן 41 170 בעל מבנה גוף רחב במשקל 88 קג . תזונתי אינה עולה על 1600 קלוריות ביום . עובד בעבודה פיזית רוב הזמן ,למעט כאבי גב אני חש בטוב ולא סובל משום מחלה שהיא. ברצוני לדעת האם יש קשר בין התוצאות של הפוספור והסוכר בצורה כל שהיא ? ומה המשמעות של התוצאות האלו האם יש צורך להתיחס אל הדברים האלו מעבר לשינוי תזונתי .

שלום לא בונים בנין מבדיקת מעבדה חד פעמית. עליך לחזור על הדיקות אולי בדיקות רחבות יותר -ואז נתייחס. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת