חסימה קלה בריאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/06/2004 | 08:54 | מאת: דבורה

לבן זוגי התגלתה בבדיקה שגרתית - חסימה קלה בריאות אך הרופא אמר שזה לא רציני ורק צריך להיות במעקב כל 3 חודשים. אני מאוד מודאגת ורציתי לדעת מה פירוש חסימה קלה בריאות (הוא לא מעשן) וממה זה קורה (הוא עישן בעבר מקטרת אבל זמן קצר מאוד). אנא עדכנו אותי. בתודה - דבורה

שלום בן כמה בן זוגך? חסימה בריאות יכולה להווצר מגורמים שונים בין היתר זיהום אויר ,עישון ,זיהומים וירלים ,דלקות ריאה חוזרות-ועוד דר דיין

09/06/2004 | 20:30 | מאת: דבורה

לשאלתך בן כמה בן זוגי הוא בן 56. בריא בדרך כלל ואפילו ספורטאי הוא שופט כדורגל של בני נוער. במסגרת הבדיקות לקראת רצונו לשפוט עוד שנה נתגלתה חסימה קלה בריאות וגרמה לנו לדאגה. עלי לציין שבזמן השינה הוא נוחר. אמרו לו לבוא לביקורת בעוד 3 חודשים. הוא עובד במקום שיש בו הרבה צבעים כימיים (מוסך) האם יש לזה קשר ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת