כבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/06/2004 | 22:35 | מאת: גל

דוקטור שלום רב, לפני כשנה נתגלה כי יש לי כבד שומני אך ללא הגדלה. כיום אחרי שבועיים שהרגשתי תשישות ועברתי בדיקת אולטרה סאונד נוספת נתגלה כבד עם הסננה שומנית ברמה 2-3 והכבד מוגדל ב-18 סמ. מה המשמעות?האם עליי לפנות לרופא מומחה?האם יש קשר לעייפות במיוחד לקראת הערב או לירידה במשקל? תודה מראש גל

שלום התשובה היא כן -לכל השאלות. עליך לפנות בהקדם לרופא מומחה ולבור בירור מקיף-כולל אפשרות של ביופסיה.. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת